Invitație la Teatru: Teatrul LOGOS prezintă “A XII-a noapte”, de William Shakespeare

Vineri, 25 iunie, la ora 19:00, Teatrul Logos va prezenta la Giurgiu, în sala mare a Teatrului Tudor Vianu, piesa “A XII-a noapte”, de William Shakespeare.
Piesa “A XII-a noapte” de William Shakespeare este o comedie spectaculoasă ce aduce pe scenă farse și deghizări, cu bufoni, calambururi și confuzii.
Spectacolul povestește cu umor despre iubire și iluzie, despre amăgirile care prind contur precis în sufletele înflăcărate ale îndrăgostiților.
Teatrul Logos – teatru independent – a fost înființat în anul 1998 de actorul și regizorul Oswald Gayer și este un studio internațional de avangardă teatrală.
De la înființare, Teatrul ”Logos” oferă spectacole inedite, încercând să ofere artei teatrale o nouă dimensiune care să combine atât jocul actoricesc, muzica, pantomima, cât și un joc al luminilor care să evidențieze caracterul unic al fiecărei piese jucate.
Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu. Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar rezervările se pot face la numarul: 0727.557.727
Accesul publicului se face cu 20 de minute înainte de începerea evenimentului.