Marian Mina: Replică acidă pentru Dumitru Beianu

Referindu-se la declarația de presă transmisă ieri de Dumitru Beianu “publicațiilor prietene”, Opinia Giurgiu, își permite aroganța de a fi publicație prietenă cu toți politicienii și preia, fără vreun “partipriu”, declarația lui Marian Mina, transmisă (telefonic, cum altfel) unei publicații… prietene.
„Nici PNL, nici Guvernul Orban şi nici dumneavoastră nu aveţi vreun merit în accesarea de fonduri europene pentru Giurgiu!”, a declarat telefonic Marian Mina pentru site-ul www.giurgiunet.ro.
„Referitor la declarația domnului Beianu legată de banii europeni care vor fi aduși în județul Giurgiu de către PNL, doresc să fac anumite precizari:
Consiliul Judeţean Giurgiu, din nefericire, nu a primit de la Guvernul PNL banii necesari pentru Spitalul Județean de Urgentă Giurgiu, în lupta pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-COV- 2.
Consiliul Judetean Giurgiu (CJG) a trebuit ca, din bugetul propriu, să transfere Spitalului sumele necesare pentru prevenirea și combaterea acestui virus. CJG a depus, prin aparatul propriu de specialitate, în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare, două proiecte, beneficiarii finali fiind Spitalul Județean de Urgenta Giurgiu și DGASPC Giurgiu”, a mai declarat Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, pentru publicația amintită.