Noul joc al cârlanilor din politica locală: cine-i mai tare-n poze

S-a dat startul campionatului de prostit electoratul. Noua distracţie a cârlanilor din politica locală giurgiuveană este bazată pe… obiective. Obiectivele aparatelor de fotografiat. Oamenii s-au specializat în fotografii… de vânătoare, iar elementul central al pozelor sunt primarii din localităţile judetului.
Startul campionatului a fost dat de Marian Mina (PSD) care, într-o conferinţă de presă din 25 iunie a declarat că a racolat un primar de la PNL.

Îi urez bun venit în echipa #PSD Giurgiu domnului primar (fost PNL) al comunei Stăneşti, Dănuţ Petrişor Mitrea!
Mă bucur că a venit alături de noi un om gospodar, cu multe proiecte ambiţioase pentru Stăneşti!
Sunt convins că #împreună vom continua dezvoltarea judeţului, respectiv a unităţii administrativ-teritoriale pe care o conduce!
După numai 24 de ore, pe 26 iunie, deputatul Toma Petcu (PNL) a intrat cu un avantaj în campionat şi a plasat (aproape de miezul nopţii) mai multe fotografii în care apare la o întâlnire cu 6 primari de la PSD, din sudul judeţului (Comana, Colibaşi, Greaca, Hotarele, Mihai Bravu şi Prundu).

Prietenie, Echipa, Viitor!!!
#PNLGiurgiu!
In aceeasi zi, aceleaşi poze apar şi pe contul deputatului Alexandru Andrei (PNL).

Se contureaza noua echipa castigatoare a alegerilor din 2020! #PNLbestteam
Pe 29 iunie, Alexandru Andrei mai punctează cu o fotografie în care este alături de primarul din Clejani…
La multi ani, domnule primar Florinel Nidelea!

Este rândul lui Marian Mina să recupereze din handicap, aşa că acesta se fotografiază alături de primariul Eugen Soavă, din Malu, care este îngrozit de comentariile colegilor de partid (fosti ALDE, trecuţi la PNL), astfel că sună toată presa să povestească cum a fost luat prin surprindere de aparatul foto.

Giurgiu net – 30 iunie
Cam roşu, azi, primarul comunei Malu. 😁💪💪💪
Eugen Şoavă merge alături de echipa PSD Giurgiu?
Veţi afla curând!

După alte trei zile, Marian Mina postează o fotografie cu primarii din Hotarele şi Greaca, pe care presupunem că… i-a recuperat pentru PSD.

Dezvoltarea Județului o continuam împreuna!

Părea că s-a relansat “lupta pentru titlu”, însă în aceeaşi zi, o publicaţie apropiată de PNL, aruncă în aer “campionatul”: două articole, însoţite de fotografii, arată că încă şapte primari din nordul judeţului au trecut de la PSD la PNL…https://cronicagiurgiuveana.ro/primarul-comunei-bulbucata-lucica-andrei-se-alatura-echipei-pnl-si-dezminte-afimatiile-aparute-in-mediul-online/

https://cronicagiurgiuveana.ro/echipa-judeteana-a-pnl-giurgiu-se-intareste-cu-inca-sapte-primari/Deşi mai sunt trei luni până la data alegerilor locale, locurile din play off şi play out din “campionat” se vor disputa în continuare. Abia ce s-a deschis sezonul… transferurilor. Toate bune, cu condiţia ca “sumele” promisiunilor să nu depăşească limita maximă admisă de bunul simţ, astfel încât să faciliteze cumva intrarea pe fir a băieţilor cu ochi albaştri.
Iadu Michiduţă

Un comentariu

  1. “Habar nu ai tu cine conduce destinele acestei tari,vai de mama ei de țara “ D.Zamfirescu -Ciocoii vechi și noi. Semnat:Gogu Brânza

Comentariile sunt inchise