Nucleara vine de la Mihăileşti: “25 de primari PSD vor candida de la PNL! Mai este un pic şi gata cu PSD în judeţul Giurgiu!”

In urma apariţiei unui articol în presa locală, care induce ideea că primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre, şi-ar negocia reîntoarcerea la PSD (https://giurgiupesurse.ro/surse-mihai-dobre-primarul-orasului-mihailesti-isi-negociaza-revenirea-in-psd/), l-am contactat telefonic pe “împricinat” pentru lămuririle necesare.
Intuiam răspunsul primarului Mihai Dobre, ne aşteptam la o siguranţă a declaraţiei, însă ne-a luat prin surprindere contraatacul, “bomba bombelor”:
“Cred că în spatele acestei <<şoparle>> se află Marian Mina şi consider ştirea ca făcand parte din categoria <<caterincă>>.
Cu Niculae Bădălău şi cu Marian Mina nu am avut şi nu o să am nicio discuţie în acest sens. Niciodată! Din mai multe motive, pe care nu o să le expun aici.
Aşadar, nu este nimic adevărat din ştirea prezentată pe acel site. Mai mult de atat, copilul ăsta, Ion Constantin Tudose, să ştie ca poate să candideze liniştit de la PSD, îl las…
Dar vreau să vă anunţ că foarte curand, liderii PSD din Giurgiu vor avea parte de o surpriză de proporţii: între 23 şi 25 de primari PSD vor semna şi candida de la PNL! O să fie foarte neplăcut pentru Bădălău şi Mina, nu spun neadevăruri, ştiu ce vorbesc… Mai este un pic şi gata cu PSD în judeţul Giurgiu!”, a declarat Mihai Dobre, în exclusivitate pentru Opinia Giurgiu.