Performanță – Copiii de la Alpha Fighters Academy, 4 medalii de aur și 5 medalii de bronz

Micii sportivi ai Clubului Alpha Fighters Academy, club condus de Eduard Ingeaua, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la a 9-a editie a competiției internaționale “Danube Delta Cup”, în orașul Babadag, județul Tulcea.
Competiția a avut două probe de concurs: kumite individual – 65 de categorii și kumite pe echipe – 9 categorii, 24 de echipe inscrise.
La startul concursului s-au înscris 354 de sportivi din 27 de cluburi din patru țări , România, Ucraina, Bulgaria și Republica Moldova.
Așa cum ne-au obișnuit, micuții sportivi giurgiuveni nu s-au întors cu mâna goală de la acest concurs, ci au adus în Giurgiu patru medalii de aur și cinci medalii de bronz
“A fost o competiție puternică la care au participat sportivi foarte bine pregătiți din România, Republica Moldova, Bulgaria și Ucraina, competiție unde am obținut 4 medalii de aur și 5 medalii de bronz. Chiar și cei care nu au urcat pe podium la această competiție, au câștigat experiență în luptă și motivația de a fi mai puternici la următoarele competiții!
Ii mulțumim pentru invitație lui Nicolaie Pănuță, vicepreședinte executiv al Federației Române de Karate Kyokushin și secretar general al aceleiași federații, dar și părinților pentru susținere!”, a declarat Eduard Ingeaua.