Plăcuțe multilingve, amplasate în apropierea monumentelor istorice și obiectivelor turistice din municipiul Giurgiu

Asociația ,,Călător prin România’’ a implementat cu succes proiectul de digitalizare a turismului din România și în municipiul Giurgiu.
Parte a proiectului național debutat în 2019, ,,Digitalizarea turismului din România’’, Asociația ,,Călător prin România’’ a reușit să implementeze proiectul și în Municipiul Giurgiu. Proiectul constă în realizarea unor plăcuțe multilingve cu cod Q.R., montate în proximitatea monumentelor istorice și a obiectivelor turistice și care, odată ce un turist sau o persoană interesată scanează acel cod, poate să citească istoria și legendele locului respectiv in 5 limbi: română engleză, franceză, spaniolă și chineză.
Asociația ,,Călător prin România ’’ își arată reconstința față de toate persoanele care au făcut ca acest proiect ăa devină realitate, mai ales: primarului municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu pentru că a deblocat proiectul care a stat in sertar, Giurgiu Servicii Locale (GSL), directorului Silvian Dumitrache pentru tot sprijinul logistic, precum și Centrului Național de Informare si Promovare Turistică Giurgiu.
De asemenea, asociația multumește și lui Dragoș Ionescu, directorul Direcției Administrare Active din Proiecte cu Fonduri Europene pentru că a acceptat semnarea parteneriatului și, totodată, pentru profesionalismul de care a dat dovadă.
În următoarele zile, asociația și reprezentanții direcțiilor și societăților Primăriei și Consiliului Local vor monta plăcuțele în toate punctele turistice, istorice și de interes din municipiul Giurgiu și vor continua promovarea la nivel local, național și internațional.
Asociația ,,Călător prin România’’ subliniază faptul că municipiul Giurgiu reprezintă un oraș cu multă cultură, istorie și foarte mult potențial, un oraș care merită să fie cunoscut de catre toți românii, dar și de străini.