Marian Mina prezice: PNL Giurgiu va avea doar 4 sau 5 primari de la PSD! Primarii din Adunații Copăceni și Letca Nouă nu vor pleca la liberali!

Intr-o scurtă conferință de presă, președintele CJ, Marian Mina, flancat de primarii Marin Pătuleanu (Singureni) și Constantin Cărăpănceanu (Ghimpați), a declarat că staff-ul PNL are un hobby nou – acela de a face fotografii cu primarii. Oficialul PSD Giurgiu a mai prezis că PNL Giurgiu nu va avea mai mult de patru sau cinci primari de la PSD:
“Mai nou, liberalii au un hobby – acela de a face fotografii cu primarii PSD. Unii cu pozele, alții cu depunerea dosarelor de candidaturi…
In perioada următoare o să depunem și dosarele de candidați ale primarilor în funcție de la Adunații Copăceni și Letca Nouă. Liberalii vor avea patru sau cinci candidați dintre actualii primari PSD”, a declarat Mina.
Președintele CJ Giurgiu l-a și felicitat pe eurodeputatul Dan Motreanu, “care cu ocazia campaniei electorale mai învață care sunt localitățile din județul Giurgiu”, cerându-i si să își deschidă un cabinet parlamentar în județ.
Marian Mina a dat asigurări primarilor PSD din județ, că se va bate pentru ei, “până-n pânzele albe”…
“Mă bat până în pânzele albe ca primarii PSD să rămână la noi în partid. Le urez succes liberalilor, însă trebuie să muncească și să își formeze primari, nu să profite de munca noastră. Să nu mai folosească deconcentratele pentru a racola primari prin abuzuri și amenințări.
Acolo unde se forțează nota, vom face plângeri penale. Eu sunt exemplul viu că abuzurile pot fi oprite”, a mai declarat Mina.