Niculae Badalau: “Nu am dorit si nu vreau sa fiu presedinte al Curtii de Conturi!”

BadalauJoi, 10 august, in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la sediul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau a dezmintit zvonurile conform carora si-ar dori sa ajunga pe functia de presedinte al Curtii de Conturi a Romaniei.
Niculae Badalau – presedinte executiv al PSD – a fost acuzat ca a modificat legea de functionare a Curtii de Conturi in asa fel incat sa ocupe functia de presedinte executiv in momentul in care actualul presedinte, Nicolae Vacaroiu se va pensiona.
“Nu vreau si nu am dorit sa fiu presedinte al Curtii de Conturi. Amendamentul propus de mine viza consilierii de la Curtea de Conturi, care sunt juristi si economisti, iar in situatia analizelor unor mari investitii am considerat ca este normal ca printre consilieri sa se ragaseasca si specialist ingineri, pentru a avea o evaluare si o judecata corecta a contestatiilor respective. Nu am inteles de unde a iesit atata tam-tam. Important este ca legea a trecut de Parlament, a fost promulgata si acum este viabila”, a declarat Badalau.

3 comentarii

Comentariile sunt inchise