PES activists, Victor Negrescu si Biblioteca Judeteana Giurgiu – invitatie la lansare de carte

PES activists România vă invita marți ,2 iulie, ora13, in sala mare a Bibliotecii Judetene Giurgiu, la lansarea cărții “Stânga și Agenda Socială a României”, editată de Fundația Stânga Democratică și Fundația Friedrich Ebert.
La eveniment vor participa coordonatorul național PES activists România și inițiator al proiectului, Victor Negrescu, și coordonatorul volumului, lect. univ. dr. Mihai Caradaică.
Cartea “Stânga și Agenda Socială a României” reprezintă o culegere de articole tematice privind teme de actualitate socială, scrise de autori cu o vastă experiență în analiza și studierea fenomenelor sociale.
Dezbaterea organizată la Giurgiu se dorește a fi o dezbatere interactivă despre noile provocări cu care se confruntă România și reprezintă o excelentă ocazie pentru o dezbatere despre viitorul stângii în România și Uniunea Europeană.“Stânga românească trebuie relansată inclusiv din punct de vedere doctrinar. Pentru consistența procesului de reformă și consolidarea stângii, vă invităm laaceasta lansare de carte și la dezbaterea pe care Fundația Stânga Democratică și Friedrich-Ebert-Stiftung Romania o organizează la Biblioteca Judeteana Giurgiu”, ne-a precizat Victor Negrescu, liderul PES activists Romania.