Viața bate… poza – PSD pierde teren în “războiul fotografiilor”: Vapor acostează la PNL

In această campanie electorală atipică, asistăm la o luptă inedită: războiul fotografiilor. Inceput acum aproape două luni, războiul este la apogeu: liderii PSD și PNL prind primarii “la poză” apoi urcă pozele pe rețelele de socializare.
Se pare însă că PSD începe să piardă teren (și primari) în această luptă bizară.
Zilele trecute, liderii PNL au postat o fotografie în care erau prezenți (cu masca, regulamentar) mai mulți primari care ar fi trecut la liberali (Constantin Stoica “Vapor” – Colibași, Cătălin Corbea – Prundu, Aurel Enache – Comana și Silvian Manea – Hotarele).
După două zile, liderii PS – senatorul Niculae Bădălău și președintele CJ Marian Mina “au călcat” aceeași primari, cu care, ați ghicit, au făcut poze, pe care le-au postat pe WhatsApp, pe grupul primarilor PSD. Mișcare cu schepsis, adică o încercare de a influența și alți primari să stea cuminți “la locurili lor”.L-am contactat telefonic pe Constantin Stoica, primarul din Colibași, care a vorbit și în numele primarilor din Comana și Prundu, și care a negat o posibilă revenire in PSD:
“In legatură cu candidaturile pentru alegerile locale din 2020 ale primarilor de la Colibași, Comana și Prundu, toți trei am hotărat, pentru binele localităților noastre și pentru dezvoltarea acestora, să candidăm din partea PNL”, a precizat telefonic, Constantin Stoica.