Primarul a promis: în zilele de Rusalii se reeditează Zilele Orașului!

Edilul șef a promis giurgiuvenilor serbări în zilele de Rusalii!
Intr-o emisiune difuzată de un post de televiziune online, primarul Adrian Anghelescu a dezvaluit o parte din surprizele care îi așteaptă pe giurgiuveni în zilele de Rusalii. Numai dacă nu plouă…
La minutul 1:08, edilul șef a precizat că de Rusalii, giurgiuvenii vor avea parte de o reeditare a Zilelor orașului (de care locuitorii municipiului au fost văduviți din cauza pandemiei).
Numai că, primarul Anghelescu și-a exprimat și o urmă de îndoială: “Dacă plouă, o facem cu alta ocazie, ce pot să spun, de Sfanta Maria…”.
Va prezentăm mai jos, declarația edilului șef, pe care o regăsiți și aici: https://www.facebook.com/restarttvgiurgiu/videos/1963079647181478 , la minutul 1:08…
“Reiau, pentru toți copiii care nu au avut parte de aceste distracții (de 1 Iunie – N.R.), vom face zilele orașului, fiindcă toată lumea așteaptă o asemenea manifestare așa cum era odinioară de Sf. Gheorghe și n-am putut face datorită situației pandemice, o vom face de Rusalii.
Si atuncea, sunt invitați toți copiii, indiferent de prognoza meteo – din trei zile, trebuie să stea ploaia măcar două ore.
Dacă plouă, o facem cu altă ocazie, ce pot să spun, de Sfanta Maria…”.
In numele locuitorilor din Giurgiu, vă mulțumim, domnule primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *