Primarul Adrian Anghelescu intenționează să își dea demisia?

Inoportunat de o echipa OPEN TV, primarul Anghelescu a afirmat, de trei ori în 13 minute, că intenționeaza să își dea demisia din funcția în care a fost investit de giurgiuveni în septembrie 2020. La un an și trei luni de când a preluat frâiele Primăriei, Adrian Anghelescu nu mai rezistă… Cauzele sunt: problemele financiare cu care se confruntă, criticile si nemultumirile cetățenilor și atacurile la care este supus de o parte a presei…
Iată mai jos transcrierea celor trei părți din declarația edilului sef, în care face referire la demisie (https://www.facebook.com/opentv1/videos/1524577757922433 ):
(min. 03:00)
“Până la urmă, dacă eu mă dau la o parte, problemele vor rămâne. Situația pleacă de la administrarea banilor de la bugetul de stat către unele zone subdezvoltate economic, care nu pot să își asigure banii, nici măcar de funcționare”.
(min. 07:13)
Adrian Anghelescu – M-am săturat și în contextul politic, și că toată vina este dată pe primar. Eu mă dau la o parte, oricine ar veni are aceeași problemă.
Reporter – Trebuie să găsiti soluții, nu să vă dați la o parte…
Adrian Anghelescu – Soluția este ultima: demisia mea pe masa Guvernului, fiindcă nu pot să îmi asum responsabilitatea.
Reporter – Asta rezolvă ceva?
Adrian Anghelescu – Din punctul meu de vedere este un semnal de alarmă.
(min. 13:00) 
Reporter – Domnule primar, nu vă compătimesc, v-ați asumat!
Adrian Anghelescu – Cum mi-am asumat, pot să mă dau și la o parte, fiindcă sunt… mi-e lehamite… Să fiu înjurat, să fiu… După o viață de om în care am demonstrat cine sunt, măcar acei giurgiuveni care își pun speranțele în altcineva, să vadă că și cine vine, va fi confruntat cu aceleași probleme și va fi doar o manipulare de câștigare a butoanelor.

I.D.