PSD si PNL au început procedurile de check in

După apariţia acestei fotografii pe contul de facebook al deputatului Marian Mina, preşedinte al PSD Giurgiu, este clar – social democraţii au început procedura de înregistrare a “pasagerului” Nicolae Barbu (check in) şi urmează ca foarte curând să îi înmâneze boarding pass-ul (tichetul de îmbarcare).
Reîntoarcerea “fiului rătăcitor” vine într-un moment delicat şi favorabil (putem spune) pentru PSD Giurgiu, care era obligat de cutume să se lepede de Marian Măroiu, care n-a trecut de controlul se securitate pentru a ajunge la poarta de îmbarcare… El este proaspăt intrat în gura presei naţionale, pe motiv că ar fi fost colaborator al securităţii, înainte de ‘89.
Fiecare plecare are o reîntoarcere, însă rămâne de văzut, după reîntoarcerea lui Nicolae Barbu, cât va dura reintegrarea. Apoi, reconstrucţia…
Deocamdată, pentru fostul primar, care auzim că stă bine în sondajele pentru (re)preluarea Primăriei, PSD Giurgiu a dat ok pentru deschiderea porţii de (re) îmbarcare (boarding gate).
Mai rău stau lucrurile la PNL Giurgiu… Liberalii sunt în căutarea unui nou… pilot. Astuia, clar i s-a făcut deja check out (vorba lui Dan Motreanu de la Bruxelles: I’m very sorry, i have to close the check out (Imi pare foarte rău, trebuie să închid casa).
S-a pus pe masa PNL-ului şi check in-ul lui Ionel Muscalu, dar cică se împotriveşte motorul BPJ, nu vrea să pornească neam.
Să-l instruiască cineva şi pe Ionel, să-i spună că se poate şi la manivelă. Fără check in.
Iadu Michiduţă