Nina Carmen Crisu, ramasa fara slujba sau incepe antrenamentul pentru preluarea Prefecturii?

Dupa ce Nina Carmen Crisu a fost demisa rusinos din functia de prefect al judetului Giurgiu (in urma rezultatelor nenumaratelor controale de la MAI), “oamenii de bine” din PSD au luat-o… de buna.
Mai intai i s-a asternut la picioare un locsor calduros in Consiliul Judetean – secretar al CJ…
Prima angajare facuta de ministrul economiei, Niculae Badalau, inainte chiar de a i se usca cerneala de pe numire, a fost, ati ghicit, Nina Carmen Crisu – secretar general al Ministerului Economiei.
Mult bine trebuie sa fi facut cucoana, de au avut atata grija de ea…
In mod de-a dreptul bizar, in ultima sedinta de Guvern, in urma cu numai o zi, in Monitorul Oficial apare urmatoarea:
“Decizie a Primului Ministru
Decizie privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare, la cerere, a functiei publice vacante din categoria inaltilor functionari publici de secretar general al Ministerului Economiei de catre doamna Nina Carmen Crisu”.
Urmatoarea decizie este aceea a numirii unui inlocuiotor pe aceeasi functie – secretar general al Ministerului Economiei – a unui oarecare Radu Nicolae Chiurtu.
Si pentru ca nu credem in coincidente, ne gandim ca fostei prefecte i se netezeste drumul spre o noua runda in fruntea Institutiei Prefectului Giurgiu. Motive sunt suficiente si mai ales pertinente:
Nina Carmen Crisu stie “cu ce se mananca” campanile electorale, cunoaste foarte bine toate potecile spre sediul PSD, relatiile cu potentatii PSD Giurgiu sunt de la excelent in sus, asa ca nu exista motive de bocit de mila domniei sale.
Aceeasi tovarasi carora le-a facut candva un bine, ii vor intoarce serviciile. Cu varf si indesat…

Iadu Michiduta