Autoritatile au luat masuri suplimentare pentru interventii

Autoritatile au luat masuri suplimentare pentru interventii
Autoritatile au luat masuri suplimentare pentru interventii

Din ordinul prefectului judetului Giurgiu, dl. Robert Ioan Cristoi s-au constituit suplimentar, echipaje integrate de salvatori, formate din pompieri-paramedici, jandarmi si lucratori ai politiei de frontiera, pregatite pentru salvarea persoanelor aflate în pericol, distribuite astfel:
Roate de Jos: Garda de interventie Roata de Jos; Echipaj de prim ajutor nou înfiintat, format din o ambulanta de tip B si 3 subofiteri I.S.U. cu specializare paramedic; Un echipaj de jandarmi; Un utilaj de deszapezire asigurat de Primaria com. Roata de Jos.
Ghimpati: Garda de interventie Ghimpati; Un autoturism ARO al I.S.U. Giurgiu, încadrat cu 2 pompieri si 2 jandarmi; O autospeciala de deszapezire asigurata de Primaria com. Ghimpati.
Clejani: Un echipaj de prim ajutor de la S.M.U.R.D. Gaujani; O masina de teren 4×4 de la I.J.J. Giurgiu, încadrata cu 2 pompieri cu specializarea paramedic si 2 jandarmi; Un utilaj de deszapezire asigurata de primaria com. Clejani.
Calugareni: O autospeciala de descarcerare grea Man, dotata cu echipamente de prim ajutor, încadrata cu 3 pompieri paramedici si 3 jandarmi; Un utilaj de deszapezire asigurat de primaria com. Calugareni.
Prundu: Un autoturism de teren 4×4 de la I.T.P.F Giurgiu, încadrat cu un politist de frontiera, 2 pompieri si 2 jandarmi; Un utilaj de deszapezire asigurat de primaria com. Prundu.
Mihailesti: Un autoturism de teren 4×4 de la I.S.U. Giurgiu, încadrat cu 3 pompieri si 3 jandarmi; Un utilaj de deszapezire asigurat de primaria Mihailesti.
Incepând din dimineata de vineri, efectivele de interventie I.S.U. Giurgiu au fost suplimentate, fiind pregatite sa intervina în situatii de urgenta.

2 comentarii

  1. Ciulea nu m-am gandit ncodiiata la cineva anume.Alex chiar daca doar 50% din populatie are internet, prezenta la vot la ultimele alegeri prezidentiale a fost de putin peste 50% din populatie. Pe de alta parte, daca votul s-ar face online, ar scadea automat si media de varsta.De altfel, considerati acest text ca fiind o compunere de genul Daca cerul era verde si iarba albastra? Sunt doar niste daca

  2. Problema enidevta fiind ca a fi bloger nu este o slujba. Eu as prefera un om care sa aiba niscaiva certe competente intr-un domeniu anume.P.S. Abia jumatate din populatia Romaniei are internet. Considerand ca reuseste cumva blogosfera sa atinga fix fiecare om conectat SI sa convinga pe fiecare ca ACEL bloger trebuie votat .. tot ai abia 50 de procente. Evident, e utopic sa consideri ca blogosfera ar fi vreodata unita d.p.d.v. politic.

Comentariile sunt inchise