Bâlciul “de excepție”, aceeași Mărie… în altă locație

Rușinați deunăzi că am scris despre Primărie că a organizat bâlciul, cei din executivul municipalitatii au dat-o pe față, s-a arătat pricea: au dat în tiribombe copii din familii defavorizate, le-au oferit traditionalii mici, ba chiar nu s-au arătat deranjați de scriituri în care erau dați ca organizatori “de excepție” ai bâlciului.Spuneam că este aceeași Mărie, dar în altă locație.
Tiribombe, tonete cu nimicuri scumpe, târgul de vechituri mutat câtiva metri mai încolo, să facă loc comediilor și lanțurilor, manechine topless, unelte de bucătărie ….
Aglomerație ca la bâlci, la care singurii ciudați care purtau mască erau operatorii OPEN TV.La Centrul de vaccinare, buluc de lume, în aproape trei ore se vaccinaseră… zero giurgiuveni.Gurista care evolua pe scenă la ora 21:00 era urmarită doar de staff-ul propriu, pentru că în zona care s-a marcat cu randuri de X-uri, ca pentru dansul pinguinului, n-a intrat niciun vaccinat. Si sunt 119 X-uri, dispuse rânduri, rânduri.Circulație ștrangulată, parcări insuficiente, polițiști care fluieră nervos și strada către stația de epurare, blocată. Doamne ferește de vreun eveniment.
Altfel, Primăria face curat, a tras curent electric, asigură paza – cel mai probabil, din bugetul propriu.
Bâlci să fie!
Ion Diaconescu