Copiii din Casa de tip familal “Sf. Ioan” au primit vizita lui… Mos Nicolae

dgaspc 1Copiii de la Casa de tip familial Sf. Ioan, structura rezidentiala din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu, au primit daruri cu ocazia zilei Sfantului Nicolae.
Cei opt copii de la Casa de tip familial Sf. Ioan, avand varste cuprinse intre 8 si 16 ani, au avut o surpriza placuta sambata, 5 decembrie. Preotul Tudor Georgian Bogdan, paroh al bisericii „Buna Vestire” le-a oferit bani, cu care copiii au mers la diferite magazine din oras, de unde si-au cumparat, dupa preferinte, imbracaminte si incaltaminte.
dgaspc 2“Actiunea preotului Tudor Bogdan Georgian nu este singulara, acesta avand de mai multe ori initiativa unor gesturi caritabile pentru copiii beneficiari de masura de protectie speciala de la casa de tip familial Sf. Ioan, casa aflata chiar in vecinatatea bisericii la care preotul este paroh. Dorim sa-i multumim preotului Tudor Georgian Bogdan pentru bucuriile pe care le ofera copiilor din sistemul de protectie si pentru implicarea sa sociala”, a declarat Denisa Cristescu, consilier in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu.