Criza… de ras in PNL

Criza… de ras in PNL
Criza… de ras in PNL

Zilele trecute, presedintele Consiliului Judetean, Vasile Mustatea, si-a sarbatorit adaugarea inca unui an la butoniera… Cu intarziere si cu toata consideratiunea, ii uram, vorba unui coleg de breasla, “Intru multi ani”… Cu tot ce decurge din aceasta urare (sanatate, bucurii, fericire, s.a.m.d.).

Un eveniment care nu a trecut neremarcat de media locala si nationala, care a acordat spatii ample evenimentului ce s-a consumat in Mihailesti – departe de ochii unor eventuali delatori ai fericitei aniversari.

Numai ca, daca ai imbracat “camasa politicii” si esti persoana publica, nici in gaura de sarpe nu mai ai scapare.

Asa se face ca o serie de fotografii de la aniversare au aparut in presa locala… bineinteles ca cu (cacofonie intentionata) voia “pozatilor” – majoritatea oameni politici cu staif din judet.

Si pentru ca noi lucram cu materialul clientilor ne-am permis sa scoatem din context o fotografie care ni se pare convingatoare, si care reda in concludent atmosfera de la petrecere.

Doi oameni de baza ai judetului, Vasile Mustatea (sarbatoritul – caruia ii spunem inca o data “La multi ani!” si primarul orasului Mihailesti – Mihai Dobre (pe care-l felicitam pentru organizarea evenimentului), intr-o poza facuta pentru a-i fi trimisa lui Lucian Iliescu, o fotografie care are si un nume: “Criza… de ras in PNL…”.

Un comentariu

  1. rideti voi cu gura pina la urechi da’sa vedem cind v-o da pontacul un shut in coor din uselea daca o sa va mai hliziti asa. rabdare,vorbim la anu’dupa europarlamentare,vai de capu’vostru de gugustiuci cacarieni !

Comentariile sunt inchise