Deputatul Alexandru Andrei îl susține pe Dan Motreanu la președintia PNL Giurgiu

În urmă cu doi ani, alături de președintele Dan Motreanu, am început reconstrucția organizației județene PNL. Rezultatele la alegerile locale din 2016 au fost un dezastru, PNL nu avea niciun parlamentar, nu avea primar de municipiu sau de orașe și nici președinția Consiliului Județean, iar organizația era aproape inexistentă.
Odată cu venirea lui Dan Motreanu la conducere, situația s-a schimbat – și încă foarte rapid, dovadă fiind – mai întâi – rezultatele de la alegerile europarlamentare din 2019 și, ulterior, cele ale alegerilor locale din 2020 (când PNL Giurgiu a luat peste 50% din voturi) și cele ale alegerilor parlamentare, scrutin la care organizația PNL Giurgiu a obținut cel mai bun scor din țară.
Și asta pentru că Dan Motreanu s-a dovedit a fi un lider adevărat, care a reușit rapid să coaguleze în jurul său o echipă puternică.
Un om care știe să asculte, care caută și găsește soluții la probleme, un om care – deși nu este giurgiuvean – se implică activ în rezolvarea problemelor comunității și, evident, ale organizației PNL Giurgiu.
Acestea sunt o parte din motivele pentru care – ca membru PNL și deputat liberal – îl susțin pe Dan Motreanu în alegerile interne, pentru un nou mandat la conducerea PNL Giurgiu.
#impreunasuntemputernici