Deputatul Marian Mina: Domnule ministru Ghinea, mergeţi acasă! Definitiv. Ne-aţi dovedit a treia oară că sunteţi pe primul loc la incompetenţă şi prostie

„Domnule ministru Ghinea, mergeţi acasă! Definitiv. Ne-aţi dovedit a treia oară că sunteţi pe primul loc. La #INCOMPETENŢĂ şi prostie.
Sunteţi cel mai slab ministru al Fondurilor Europene, de când există instituţia, un ministru ZERO care nu are niciun drept să facă pariuri politice sau să ceară vreo demisie altcuiva.
Nici măcar nu ar trebui să aşteptaţi moţiunea de cenzură de săptămâna viitoare, ci de bun simţ ar fi să vă daţi dvs. demisia ACUM! Pentru că ne-aţi arătat că nu sunteţi în stare de nimic, cu atât mai puţin să duceţi la capăt un program atât de important pentru ţara noastră, cum este PNRR-ul!
Nu există ruşine mai mare decât cea la care Ghinea şi întreg Guvernul Cîţu au supus România! Comisia Europeană a retrimis Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR) spre revizuire a treia oară. BONUS, le-a oferit celor din gaşca de la guvernare zeci de pagini cu #critici referitoare la Plan. Ruşinos!
Asta pentru că PNL şi USR au perseverat în incompetenţă, n-au ascultat de nimeni, au ignorat orice sfat al specialiştilor şi au făcut iarăşi praf PNRR-ul. Iar ţara noastră riscă să piardă un an din procedura de accesare a banilor europeni! În plus, gaşca de dreapta n-a trecut în PNRR proiecte viabile, de viitor, serioase şi realizabile, ci doar idei năstruşnice, perfecte doar pentru studii de fezabilitate, ca să umple astfel buzunarele prietenilor. Şi pe-ale lor, pe cale de consecinţă.
Dar au grijă să taie toate #veniturile românilor, pensii, salarii, alocaţii. Cresc galopant prețurile, se înmulțesc falimentele, datoria publică crește în ritm halucinant, absorbția banilor europeni oricum este la pământ și acum se alege praful și de oportunitatea dezvoltării prin #PNRR.
Asta înseamnă guvernarea de dreapta de care trebuie să scape românii cât mai curând. Iar #PSD îşi respectă promisiunea şi va depune moţiunea de cenzură împotriva celui mai incompetent guvern din istoria României!”