Deputatul Marian Mina: CIRCARII de la PNL şi USR trebuie să plece acasă!

“CIRCARII de la PNL şi USR trebuie să plece acasă! Într-un singur an, au reuşit să pună România pe butuci, în timp ce conturile lor şi ale firmelor prietene s-au umflat până la refuz. În timp ce milioane de români tremură deja la gândul că, la iarnă, vor rămâne în frig şi în beznă, PNL şi USR se ceartă pe funcţii şi îşi dau la gioale, în faţa tuturor, arătându-şi muşchii unii altora. Au făcut circ, zilele acestea, iar o asemenea criză politică şi socială nu cred că s-a mai înregistrat în ţara noastră.
E DESTUL! Îi vom trimite acolo unde le este locul! #PSD depune moţiune de cenzură! Textul moţiunii va fi prezentat astăzi şi va fi pus la dispoziţia românilor care vor să scape de #criminalii din coaliţia de dreapta!
Gata, PNL şi USR, plecaţi acasă! Aţi nenorocit un popor întreg ca să vă faceţi voi jocurile murdare. Ne-aţi îngenuncheat bătrânii, părinţii, copiii, i-aţi băgat în faliment pe producătorii autohtoni. Le-aţi râs în faţă, i-aţi umilit, i-aţi păcălit pe români, dar gata cu minciunile, cu ipocrizia, cu jaful naţional şi cu bătăliile voastre penibile pentru ciolan! Dacă aveţi chef doar de răfuieli, mergeţi în Opoziţie şi bateţi-vă acolo unii cu alţii până vă săturaţi!
Lăsaţi-i să guverneze pe cei care încă mai pot salva România de la dezastrul făcut de voi!”