Deputatul Marian Mina: Succes înregistrat de un minister al PSD – Undă verde pentru semnarea contractului privind lotul 3 din Autostrada Sibiu-Piteşti!

Undă verde pentru semnarea contractului privind lotul 3 din Autostrada Sibiu-Piteşti! Este încă un succes înregistrat de Ministerul Transporturilor, condus de social-democratul Sorin Grindeanu. Astfel, prin intervențiile susținute al acestuia, suntem tot mai aproape de execuția primei autostrăzi din #România, care trece munții.
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația Strabag şi, astfel, a fost deblocat contractul de execuție al segmentului Cornetu-Tigveni.
Lotul respectiv este cel mai lung tronson al Autostrăzii de pe Valea Oltului(37 de kilometri) și investiţia are o valoare estimată cuprinsă între 5,3 și 5,8 miliarde lei.
Lucrările la acest proiect au început în guvernarea PSD din 2019.
Autostrada Sibiu – Piteşti, împreună cu drumul expres Craiova – Piteşti, lucrare demarată tot în 2019 de guvernul PSD, reprezintă garanţii pentru #investitorii de la Dacia şi Ford, înseamnă siuguranţa locului de muncă pentru mii de salariaţi din Argeş şi Dolj, înseamnă noi locuri de muncă mai bine plătite şi mai mulţi bani în buzunarele românilor.