La Călărași se poate, la Giurgiu,Dunărea a fost ignorată total, chiar de ziua ei

De Ziua Dunării, la Giurgiu a fost liniște. In această liniște, sau întru liniștea dușilor de pe lume, s-a zugrăvit un zid la cimitirul Smârda. Si a mai fost ceva: o conferinţă de presă la Primărie, unde s-a vorbit despre ecologizare, despre cât de nesimţitori sunt giurgiuvenii cu mediul, despre gunoi, și doar tangenţial despre Dunăre.
Dunărea a fost ignorată total, chiar de ziua ei…
In acest timp, un oraș similar ca mărime cu Giurgiu, Călărași, a organizat cu fast Ziua Dunării. In semn de respect pentru Fluviul care ne este alături de mii de ani, în semn de respect pentru locuitorii municipiului capitală de judeţ…Rowmania, evenimentul organizat de Ivan Patzaikin nu s-a putut desfășura la Giurgiu , dar la vecinii de la Călărași, s-a putut.
La Giurgiu vine SALAMU de Sfânta Maria, un eveniment marca Anghelescu, la a treia încercare…
N.R. Surse din Primărie ne-au informat că Asociaţia lui Ivan Patzaikin a făcut o solicitare la municipalitate pentru ca evenimentul să se desfășoare și la Giurgiu, însă solicitarea a fost refuzată.
In numele locuitorilor din Giurgiu, îi cerem scuze lui Ivan Patzaikin, pentru mojicia și indiferenţa autorităţilor locale.
I.D.