La mulți ani! Ziua municipiului Giurgiu – săracă și… puțin bâlbâită

Acțiunile organizate de autoritățile locale din Giurgiu au fost ok, pană la un anumit moment. S-a ținut cont de măsurile de siguranță antipandemice, au fost acțiuni puține, mai sărace decat o curbă de sacrificiu, toate pe deplin justificate, având în vedere perioada actuală.
Dar să uiți să inviți la o premiere chiar pe premianți, este cu adevărat… o premieră.Concret, nu au fost invitați tinerii care împlinesc 18 ani în ziua de 23 aprilie, astfel că organizatorii, au rămas cu teancul de diplome pe masă…
Ca să vedeți cât de pervers este covidul…
Altfel, la slujba religioasă dedicată zilei orașului au participat cam toți actorii politici și tot ce înseamnă administrație locală și județeană. Actuală sau fostă.Iar după amiază, la parcul Alei, ședința festivă, înmânarea diplomelor pentru tinerii de 18 ani și voluntarii stării de urgența 2020, care, conform programării, trebuia să se întindă pe circa 2 ore, s-a terminat în 20 de minute… Pe tinerii care împlineau 18 ani de ziua orașului, nu i-a invitat nimeni, așa că “ședința” s-a terminat mai devreme din… lipsă de cvorum și o bâlbă impardonabilă.
Iadu Michiduță