Lucian Iliescu este secretar de stat. Asa, si?

Lucian Iliescu este secretar de stat. Asa, si?
Lucian Iliescu este secretar de stat. Asa, si?

OK. La 67 de ani, “imparatul” a ajuns secretar de stat. Este varsta la care altii isi papa linistiti pensioara si isi plimba nepoteii. Sunt niste batranei linistiti, care isi protejeaza de neuronii pe cale de disparitie si se bucura de fiecare zi cu soare…

Lucian Iliescu, primarul care era cat p-aci sa implineasca majoratul (de mandate) in primarie a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Ca acolo s-a mai gasit un loc… de ascutit creioane.

Memoria unora este scurta. Presa il lauda, aproape la fel de lingusitor ca pe “marele carmaci”.

“(…)…un lider de marimea domnului Lucian Iliescu continua sa fie apreciat de oamenii de calitate, cei care stiu sa evalueze experienta si calitatile impresionante ale domniei sale” – scrie P.M, intr-un articol. Care continua: “(…)Sunt convins ca ocupand aceasta functie domnul Lucian Iliescu va face eforturi pentru a ajuta dezvoltarea judetului Giurgiu, confirmand inca o data ca este un lider politic preocupat de probleme judetului si orasului Giurgiu asa cum a fost toata cariera sa politica si administrativa.”

Altundeva, in alt articol se spune ca, citez: “…meritele sale politice nu au trecut neobservate ba chiar sunt si rasplatite. Felicitari giurgiuveanului nostru si succes în noua sa functie”.

Alt ziar, alta abordare… „este de asteptat ca acum, din noua sa postura, sa demonstreze cat de atasat este de Giurgiu si sa aduca bani in judet si, implicit, in municipiu”.

Care calitati manageriale sau administrative? 16 ani in care la Giurgiu, sub “ocarmuirea” lui Iliescu au fost desfiintate mii de locuri de munca, si niciun investitor de anvergura nu ne-a calcat pragul.

Calitatile manageriale? Uitati cu totii ca Tracum SA – societate apartinand de Primarie si Consiliul Local, este aproape de faliment? Ca au venit portareii sa sechestreze autobuzele?

Uitati ca DADP are o gaura de 110 miliarde de lei vechi? Si cate or mai fii, pe care inca nu le stim…

Intrebati oamenii de afaceri care au avut afaceri cu Primaria, care este situatia lor acum…

De ce fel de calitati manageriale si administrative vorbim?

Singura calitate a lui Iliescu a fost si este aceea de… politruc. Chestiune pe care a invatat-o cu mult timp in urma, pe cand se scolea la Stefan Gheorghiu.

Lucian Iliescu este secretar de stat la Ministerul Transporturilor… Asa, si?

4 comentarii

  1. Deci, iar va roade pisma ca fostul primar rămâne tare! Barbul acesta este 0 0 barat! Ha, ha, ha! Aveți ce ati votat!

    1. Gigel si gabriel, romanii sunt o natiune asa de isteata incat ii voteaza cu voiosie, la fiecare 4 ani, pe cei care-i fura si-i batjocoresc. Asa si voi, va perpeliti de admiratie fata de mentorul vostru, de fiecare data cand dati cu masina in gropile din oras, cate una la fiecare 10 m, lasate in peisaj de cel mai tare pnl-ist din parcare. Barbu ramane sa ne demonstreze daca e zero sau ne-zero. Are la dispozitie patru ani. Pana atunci, dupa cum arata Giurgiu in momentul de fata, recunoastem un singur zero barat, ajuns acum secretar de stat, care-i va face de ras pe „giurgiuvenii lui” de fiecare data cand va lansa gramatica limbii romane la apa.

  2. Ati luat o in bot bulangiilor,invidia asta va lesina……sa va vedem cu swinger ul asta de barbu ce faceti…..

  3. Secretar de stat… (De ce?) Degeaba! Pentru clientela de partid s-au gasit atat bani ca si locuri caldutse intotdeauna. Giurgiuveni, pregatiti-va sa-l votati senator, ca viseaza de mult timp, de cand era modest si avea SEN, la numarul de la masina. O sa-i fie cam greu sa vorbeasca de la tribuna parlamentului, ca-l jena un pic limba materna, dar, oricum, nu l-ar asculta nimeni. Si, pe deasupra, i-a zis Mustatea ca acolo se ia banul chiar daca dormi in sala.

Comentariile sunt inchise