Nicolae Barbu dă asigurări: Taxe şi impozite mai mici, eliminarea taxelor pentru sălile şi terenurile de sport, mai multe locuri de parcare

In cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul de campanie, Nicolae Barbu, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Giurgiu a făcut publice priorităţile programului de administrare a municipiului.
Nicolae Barbu a declarat că în primele zile ale mandatului va pune în dezbatere publică reducerea taxelor şi impozitelor locale.
“In municipiul Giurgiu, gradul de taxare a proprietatilor a devenit de nesuportat! Actuala administraţie a crescut taxele şi impozitele cu 15% peste rata inflaţiei. Oraşul nostru are, în acest moment, cele mai mari taxe din ţară la mijloacele de transport.
Sunt un om de cuvânt, un om care are responsabilitatea cuvântului dat. În 2012, am făcut un contract în 12 puncte cu cetăţenii şi le-am realizat pe toate în 3 ani.
Aşadar, primele trei proiecte pe care le voi propune dezbaterii publice şi votului Consiliului Local sunt: continuarea tuturor proiectelor lăsate de mine şi de echipa mea şi finalizarea lor, reducerea taxelor şi impozitelor locale şi eliminarea taxei de folosinţă a terenurilor şi a sălilor de sport, pentru asociaţiile de drept public şi privat din acest domeniu”, a declarat Nicolae Barbu.
Candidatul PSD pentru Primăria municipiului Giurgiu a mai precizat că va transforma taxa de parcare în taxă speciala, astfel că banii încasaţi vor merge exclusiv la realizarea de locuri noi de parcare, capitol la care Giurgiu este deficitar.
“Cu banii încasaţi vom face noi locuri de parcare. De 4 ani, s-au încasat aceste taxe pentru 4.000 de locuri de parcare plus 4.000 de garaje şi ce s-a făcut cu banii? Nici măcar un singur loc de parcare”, a spus Nicolae Barbu.
Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de Low Salt SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002