Nicolae Barbu vrea o confruntare cu Bădălău, dar numai cu conectare la poligraf

După atacul furibund al senatorului Niculae Bădălău la adresa primarului Nicolae Barbu, într-o emisiune electorală la OPEN TV, la acelasi post de televiziune, edilul şef a replicat…
Nicolae Barbu a precizat că a văzut emisiunea şi s-a legat de un comentariu al unui giurgiuvean, care a spus că ar fi binevenită o confruntare, o dezbatere televizată între cei doi:
“Da, eu sunt deschis la orice confruntare, dar cu domnul Bădălău merg cu o singură condiție: amandoi să fim conectați la un detector de minciuni şi sunt pregătit să răspund la orice întrebare vine de la cetățeni. Nu ştiu dacă şi domnul Bădălău poate face acest lucru. Haideți să fim realişti, domnul Bădălău minte cum respiră şi din această cauză a pierdut toți primarii.
Credeți că primarii au plecat că a fost corect cu ei domnul Bădălău? Nu, i-a mințit din prima zi… Le-a dat proiecte, dar nimic din ce s-a făcut prin PNDL 1 şi PNDL 2 nu a fost fără ştirea şi binecuvantarea domnului Bădălău. Adică, de exemplu, a dat trei proiecte, la pachet cu firma care trebuie să facă managementul, caietul de sarcini şi cine să le caştige… Uitați-vă cine a caştigat lucrările, cine a făcut caietele de sarcini… Toate aceste amănunte nu pot trece neobservate de un ochi critic”, a declarat primarul Nicolae Barbu.