Nud cu manechine plus size in pictoriale

Nud cu manechine plus size in pictoriale
Nud cu manechine plus size in pictoriale

O revista de specialitate a realizat o campanie nud cu manechine plus size si manechine de podium, exploatand imaginea corporala.
Sigur ca nu este rau, este chiar indicat sa iti iubesti corpul si sa-ti imbratisezi formele, dar ma intreb daca aceasta este cea mai buna modalitate de a transmite acest mesaj. In special datorita problemelor de obezitate cu care se confunta lumea la ora actuala.
Iata cateva dintre datele oferite de campania nud:
– Acum 20 de ani greutatea medie a unei manechine era cu 8% mai mica decat greutatea medie a unei femei normale. Astazi o manechina cantareste cu 23% mai putin.
– Acum 10 ani manechinele plus size purtau o marime intre 46 (L) si 52 (XL, XXL). Astazi necesitatea diversificarii marimilor in cadrul idustriei manechinelor plus size continua sa fie sub semnul intrebarii. Majoritatea manechinelor plus size poarta o marime intre 40 (S) si 48 (L, XL), iar clientii continua sa-si manifeste nemultumirea.
– Majoritatea manechinelor de podium indeplinesc criteriile masei corporale specifice anorexiei.
– 50% dintre femei poarta marimea 48 (L, XL) sau mai mare, insa majoritatea producatorilor de imbracaminte ofera spre vanzare marimea 48 (L, XL) sau mai mica.

2 comentarii

  1. Baietii astia Ok, un nud mslcuain nu e la fel de apetisant ca unul feminin, dar are frumusetea lui. Si e mai interesant cand modelul e o persoana oarecum cunoscuta I like it!

  2. ooof tipic rnemoasc: ii arati criticului o fotografie nud, si-n loc sa comenteze fotografia comenteaza modelul R.R-ule, felicitari pentru coraj, se vede ca pozele sunt abia la inceput de drum, dar conteaza enorm fapul ca vrei sa devii mai buna si sa faci ceva. Brava!

Comentariile sunt inchise