Pariul Primarului cu… Nicolae Barbu

GRIntr-o recenta conferinta de presa, primarul municipiului, Nicolae Barbu a aratat cum vede orasul Giurgiu peste patru ani, dupa ce se vor fi implementat toate proiecte depuse…
“Toate investitiile in dezvoltare pe care le vom face, pe fonduri europene, pe fonduri nationale sau cu ajutorul unor credite vor transforma orasul Giurgiu in totalitate. Astfel, vom fi orasul cu 100% retele de apa si canalizare si cu aproape 100% strazi asfaltate (in aceasta perioada vom asfalta 34 de km de strazi de piatra si pamant, iar alti 25 de km vor fi reasfaltati).
In ce priveste gazele naturale, in urmatorii ani vom avea circa 85% de retea acoperita in intregul oras”, a declarat edilul sef.Barbu NicolaeNicolae Barbu a precizat ca acesta este pariul pe care l-a pus cu el insusi… Ramane de vazut cine va castiga, insa un lucru este cert: daca proiectele vor merge „ca pe roate”, cei care vor avea de castigat sunt locuitorii orasului.

3 comentarii

  1. Domnule Sima, nu va acuz de jignire, ci de nestiinta. 6 scari de bloc cu cate 20 apartamente, fiecare la o valoare de 25000 euro fac 3 milioane euro. Hala de peste pe canal are valoarea de 1 milion de euro.Nu credeti ca merita investitia (eventual pe fonduri europene)de a reda arhitectura centrului orasului?
    Nu abandonam locuitorii actuali. Ii mutam in apartamente noi, construite tot in zona centrala. Vezi zona fostei policlinici dentara, sau zona complex sportiv Cetatea, etc.Daca ai fi nu te-ai muta intr-un apartament nou?Astept raspuns!

  2. Eu ești dus rau.Tu prinzi muște pe zăpadă))
    Auzi diliu sa demoleze blocul.

  3. Revin cu propunerea de a demola blocul din dreapta turnului si a completa giratoriul din jurul turnului. Astfel se deschide perspectiva si spre strada Garii si strada Libertatii. Cu fonduri europene pot fi realocati in alte apartamente locuitorii blocului. In America se demoleaza blocuri vechi de 40 ani si nu mai exista opinii contra. Tema de reflectie pentru domnul primar.

Comentariile sunt inchise