Pe surse: Un (alt) cartof fierbinte la Primăria Giurgiu?

In luna octombrie, Primăria municipiului Giurgiu a primit o sumă consistentă de bani de la Guvern, pentru plata subvenției (legale) pentru agentul termic livrat populației.
Numai că, dintr-o gravă eroare, onor Primăria nu mai plătește subvenția la caldură pentru lunile aprilie și mai 2021! In schimb susține subvenția pentru apa caldă!!! – apă care lipsește cu desăvârșire de la robinetul giurgiuvenilor care mai sunt conectați la sistemul public de termoficare!
Si totul se întâmplă pe fondul mult trâmbițatei lipse de bani și, evident, din cauza grelei moșteniri…
In acest timp CET-ul a emis facturile, dar acestea stau teanc într-un sertar așteptând un semn al Măriei Sale Anghelesciene…
Giurgiuvenii asteaptă și ei “cu dinții la gard” o finalizare fericită a situației generate de, hai să-i spunem, lipsa de experiență a edilului șef și a echipei care-l consiliază.
In speranța că nu asistăm la începutul sfârșitului, așteptăm cu maximă căldură, deznodământul acestei telenovele cu fierbințeli – o decizie luată în noiembrie 2020, care, iată, produce efecte negative pentru giurgiuveni, fie ei chiar și votanți PNL.
Atât pentru acum, dar stați pe aproape, urmează alte “întâmplări” cu materialul clientului, legate tot de chestiuni fierbinți.