Rezultatele inregistrate in prima etapa a sezonului ligii a IV-a / arbitri agresati, scoruri de maidan

Pe 24 august a inceput o noua ediție a Ligii a 4-a a fotbalului giurgiuvean.
Dunărea Giurgiu a debutat cu dreptul în noul sezon, obtinand o victorie la scor de maidan în fata celor de la Real Colibași. Dunărea s-a impus cu 9-0 în fața unui adversar rătăcit prin Liga a 4-a si pare ca este marea favorita la promovare în acest sezon.
Pentru Viitorul Vedea, cu Marius Iorga pe bancă, a fost un debut ratat, echipa nereusind sa se impuna in deplasare la Valea Dragului (scor 0-2).
Gigantii Vărăști a pierdut primul meci din noua ediţie a Ligii a IV-a împotriva echipei Victoria Adunații Copăceni. Partida s-a încheiat cu scorul de 2 la 4 pentru jucătorii din Adunații Copăceni.
Viitorul Tîntava a învins greu pe teren propiu cu 3-2,pe AS Podul Doamnei. Meciul s-a disputat pe stadionul din Mihai Vodă. Pentru Viitorul Tîntava acesta a fost primul meci oficial cu Florin Anghel antrenor principal.
Debut cu stangul al celor de la Hobaia; în prima etapă susținută pe teren propiu cu FC Bolintin Deal, scorul a fost de 2-4.
În seria Sud, arbitrii au fost bătuți de gazdele de la Gloria Comana, pentru un cartonași roșu. Din păcate echipa condusă de Tatică nu este la prima abatere de acest de acest gen. Sperăm că de data aceasta, echipa din Comana, împreună cu Tatică, sa fei trimisă de oficialii de la AJF, in evul mediu, acolo unde le este locul, pentru a scăpa restul echipelor din serie de stresul deplasării la Comana.

Fotbal, Liga 4, Seria Sud, Etapa 1:

Dunarea Oinacu – Energia Remuș 1-4
M V Călugăreni – Spicul Izvoru 1-4
SCM Dunarea 2020 Giurgiu – Real Colibași 9-0
Progresul Valea Dragului- Viitorul Vedea 0-2
Gloria Comana – Voința Daia 0-2
Gigantii Vărăști – Victoria Adunații Copaceni 2-4
AS Prundu – Argeșul Hotarele 1-1
Unirea Izvoarele – Voința Slobozia 3-2

Fotbal, Liga 4, Seria Nord, Etapa 1 :

Petrolul Roata – AFC Singureni 1-1
Maxima Hobaia – FC Bolintin Deal 2-4
Real Drăgăneasca – AS Iepuresti 6-3
Rapid Clejani – Avantul Floresti 2-0
Viitorul Tîntava – AS Podul Doamnei 3-2
Argeșul Mihailești – Unirea Cosoba 11-1
FC Bolintin Malu Spart – Zmeii Ogrezeni 5-1
Inter Zorile – Luceafărul Trestieni 1-2

2 comentarii

  1. Cel ce a scris acest articol este prost de bubuie si mancator de cacat…la Comana nu au fost batuti arbitrii iar tatica nici nu a fost la meci…voi sunteti o clica acolo in orasul sinistrat impreuna cu cacatii astia de arbitrii si presa pulii…d aia sunteti muritori de foame ca sunteti dobitoci..multa m..e

    1. „prietene”, am IP-ul tau (93.174.162.101). cat de greu crezi ca imi este sa iti aflu adresa de pe care scrii elucubratiile astea? sau cat imi trebuie sa merg la Politie?

Comentariile sunt inchise