Sa-i redam speranta lui Alex!

Va mai amintiti ce faceati in urma cu 2 sapatamani? Nu? Nici noi nu mai stim, dar va putem spune ce facea Alexandru Iancu, un pusti cuminte, istet si ascultator. Se gandea cum sa se imparta intre scoala, teme, prieteni, calculator si lectiile de muzica pentru care facuse o pasiune. Acum insa nimic din toate acestea nu-l mai preocupa – se pregateste in schimb pentru o lupta apriga cu viata. Un diagnostic cumplit i-a furat copilaria, dar nu si speranta ca bunul D-zeu si oamenii cu suflet il vor ajuta sa treaca peste acest obstacol.
Trista poveste a lui Alexandru a inceput cu o banala durere de cap. Parintii au incercat sa afle motivul pentru care baiatul acuza din ce in ce mai des aceste dureri. O programare la medic, un examen de rezonanta magneto-nucleara, o interpretare de specialitate, iar diagnosticul a cazut ca un traznet: Tumora maligna hipofiza in regiunea pineala a capului.

Sa-i redam speranta lui Alex
Sa-i redam speranta lui Alex

Parintii au inceput un adevart periplu prin spitalele bucurestene, iar rezultatul biopsiei a aratat fara echivoc ca in creierul baiatului exista o formatiune canceroasa care nu poate fi eliminate la nici un spital din Romania. O asftel de interventie, extrem de riscanta si totodata foarte costisitoare, nu poate fi efectuata decat la o clinica din strainatate.
Au inceput cautari febrile din partea parintilor si un prim semn a sosit de la o clinica din Bon. Medicii de aici au precizat ca boala lui Alex s-ar putea trata contra sumei de 15.000 euro.
Din pacate familia lui Alex nu dispune de asemenea sume asa ca a apelat la sprijinul fundatiei Nicolae Barbu. Cunoscuta deja pentru implicarea in cazul micutei Miruna Prodan – un caz similar cu cel al lui Alex, care acum, gratie unei operatii realizate in Germania, este un copil sanatos – fundatia Nicolae Barbu, a decis sa incerce sa rezolve si acest caz. Este nevoie insa, de ajutorul nostru al tututor. Orice suma de bani, oricat de mica, poate salva viata acestui copil.
Familia lui Alex a deschis 2 conturi in care oricine doreste, poate dona o suma de bani…
Cont in lei   RO 88 BTRL 01 90 12 01 G 79 38 6XX
Cont in euro  RO 63 BTRL 01 90 42 01 G 793 86XX