Şase zile de sărbătoare, oferite mărinimos de Primărie! Vine Salamu la Giurgiu!

La Giurgiu, ca-n povești! Şase zile de sărbătoare, oferite gratis de Primărie și Consiliul Local, în perioada 17 iunie – 22 iunie.
Astăzi, în ședință extraordinară online, consilierii municipali au aprobat (cu 20 de voturi pentru și un vot împotrivă), răsfățul giurgiuvenilor.
Așadar, ceea ce v-am anunțat încă din data de 8 iunie în materialul acesta: https://opiniagiurgiu.ro/primarul-a-promis-in-zilele-de-rusalii-se-reediteaza-zilele-orasului/ , a fost pus în practică, o dovadă în plus că atunci când promite ceva, primarul Adrian Anghelescu se și ține de cuvânt. Drept pentru care îl felicităm sincer pentru cele șase zile de sărbătoare pe care le oferă giurgiuvenilor.Contractul este semnat de primarul Adrian Anghelescu și SC VIOBETI COMIMPEX SRL din București, o societate care îl are ca administrator pe SALAMU DANIEL ANDREI (cu drepturi depline), însă firma este deținută de Turcu Vergil și Turcu Elisabeta…Cele șase zile de sărbătoare vor avea loc pe pietonala Mircea cel Bătrân, și pe platoul din fata Teatrului Tudor Vianu. Mai mult de atât, în zonă va fi amplasat și un cabinet mobil pentru vaccinare, chestiune stipulată în contractul Primăriei cu societatea respectivă.
In concluzie, giurgiuveni, pregatiți-vă de șase zile de distracție! Primarul a promis că dacă plouă, distracția va fi reprogramată de Sfânta Maria!

Un comentariu

Comentariile sunt inchise