Se rupe caruta in PSD Giurgiu?

Motto: Mama impunge si eu trag/Uite ce de treaba fac

Se pare ca “caruta” pesedeului de la Giurgiu (cacofonia este voita) se rupe’n paispe. Sau cel putin este cu oistea bine infipta intr-un gard care n’are-a face cu doctrina social-democrata, ci mai degraba cu o lupta surda pentru putere…

Poate gresim, insa ceea ce ochii vad (dar inima nu cere neaparat) ne conduce la concluzia mentionata mai sus.

Luni seara, la televiziunea asimilata deputatului PSD – Nicolae Florian, la emisiunea “Audienta” a fost invitat consilierul municipal PNL, Ionel Dinu… Care nu a putut fi stavilit sa isi faca de cap cu declaratiile belicoase la adresa liderului PSD, senatorul Niculae Badalau, dar si cu mingi ridicate la plasa deputatului Florian Nicolae.

In opinia lui Ionel Dinu, liderul de drept al PSD Giurgiu ar fi, nimeni altul decat Florian Nicolae…

“Daca Florian Nicolae, un om de mare perspectiva, mai sta ascuns dupa cires si nu ia fraiele PSD la nivel de judet, lucrurile nu vor merge bine pentru Giurgiu. Pentru ca factorul perturbator si cancerul judetului Giurgiu nu este nimeni altul decat senatorul de Giurgiu, Nicolae Badalau. Florian Nicolae este competent pentru functia de presedinte al PSD Giurgiu”, a declarant Ionel Dinu.

El a continuat sa traga cu salvele declaratiilor in lideri marcanti ai PSD, acuzandu-i pe parlamentarul Gabriela Vranceanu Firea si pe sotul acesteia, primarul de Voluntari Valentin Pandele, ca vor sa puna mana pe banii judetului Giurgiu, atragand primari din judetul nostru, cu ajutorul senatorului Badalau, in proiectele judetului Ilfov pentru canalizare si aductiuni de apa.

“De aceea spun ca domnul deputat Florian Nicolae ar fi bun sa se bata pentru municipiul si judetul Giurgiu”, a adaugat consilierul PNL.

In aceeasi emisiune, liberalul Ionel Dinu, referindu-se la relatiile nu tocmai bune dintre primarul Barbu si deputatul PSD, a aruncat inca o bomba, vorbind de funie in casa spanzuratului…

“Nicolae Barbu a mostenit un credit de 22 milioane de euro, care nu-l avantajeaza in acest moment.Probabil ca va rezolva aceasta problema, insa intentiile lui pentru oras si giurgiuveni sunt dintre cele mai bune. Nu numai primarul trebuie sa rezolve problemele giurgiuvenilor, ci si partidele politice trebuie sa il ajute. Nicolae Barbu si Nicolae Florian au castigat alegerile locale si parlamentare impreuna, iar datoria morala fata de cetateni o au tot impreuna… Deputatul trebuie sa faca lobby pentru oras, sa aduca bani in Giurgiu…”, a mai spus Ionel Dinu.

Una peste alta, a fost o emisiune plina de informatie politica de mare valoare. Iar faptul ca intr-o televiziune asimilata unui parlamentar PSD se pot face astfel de declaratii, inseamna ori ca trebuie sa ne scoatem palaria, ori sa ne gandim serios ca caruta (cacofonie la fel de intentionata) PSD este pe cale sa se rupa…

2 comentarii

  1. sa recapitulam: un nebun tradator,ex pd,ex psd,acum pnl.ionel joni napoleon dinu. un tigan penal,condamnat pe vremea lui ceasca,cu dosare penale nefinalizate,tziganul de bolintin,balalau baiatu mamii. nicolae barbu,un venetic pe la giurgiu,votat fiindca lumea se saturase pina peste cap de lucica imparatu,psd si acum cica independent. floricel nicolae,trombonit de barbu si de balalau,sa se retraga din cursa ptr primarie,a cam ramas de fraier.va mai aduceti aminte de cei trei in poze,barbu-floricel-balalau ?balalau isi trage spuza pe turta lui in nord,barbu,manevrat de vuca,pe plan local,singurul ramas fara cascaval din parandaraturi este floricel. nebunu’satului,ionel napoleon jony dinu,stie el ce stie. da’noi pulimea votanta,am cistigat ceva? daaa,mijlocul lui cinci !!!

    1. CETATENE TURMENTAT mos TEACA este de acord cu ce ai scris tu aici 100% asa ca ai mila „doamne” de ei si vedeii ce fac cu pulimea votanta.

Comentariile sunt inchise