Tinerii liberali sunt alături de Dan Motreanu în cursa pentru șefia partidului – Comunicat de presă

În cadrul ședinței Biroului Politic Județean al #TNL Giurgiu, tinerii liberali au votat în unanimitate susținerea europarlamentarului și actualului președinte al #PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru un nou mandat de președinte al filialei județene a PNL Giurgiu, la alegerile din 17 iulie.
#TNL Giurgiu beneficiază de o resursă importantă de tineri valoroși, pregătită să se implice în proiectele comunității giurgiuvene, atât la nivel municipal, cât și la nivel județean.
România are nevoie mare de tineri, mai ales în mediul privat, în administraţia locală și în administraţia centrală. Avem obligaţia de a ne implica în viaţa publică și responsabilitatea să redăm oamenilor încrederea că politica înseamnă să te pui în slujba cetăţeanului şi a interesului public.
Sub interimatul lui Dan Motreanu, PNL Giurgiu a obținut un scor considerabil, câștigând astfel alegerile locale și parlamentare. Dan Motreanu reprezintă un exemplu pentru toți tinerii care vor să urmeze o carieră politică, el provenind din rândurile tinerilor liberali și fiind un mentor pentru aceștia.