Viata la minus 25 de grade. Cu godinul in apartamente

Viata la minus 25 de grade. Cu godinul in apartamente
Viata la minus 25 de grade. Cu godinul in apartamente

Aproximativ 5.000 de giurgiuveni nu beneficiaza de agent termic de la SCUT Giurgiu – din cauza datoriilor acumulate în timp – a declarat Dumitru Beianu, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu.
„Din cele 908 scari de bloc din municipiul Giurgiu, doar 739 sunt cuplate la agentul termic, iar ceilalti, de pe cele 269 de scari se vor descurca fiecare cum poate. Regret ca s-a ajuns la aceasta situatie, însa sunt datorii foarte mari acumulate…” – a declarat Beianu.
La un calcul simplu, de minimum 16 apartamente pe scara, cu minimum doua persoane în apartament, rezulta ca peste 5.000 de giurgiuveni ar rabda de frig în casele lor, la o temperatura medie de 7 grade Celsius pe apartament. Sigur ca mai exista alternativa godinelor sau a centralelor de apartament ori a încalzirii cu energie electrica…
Dumitru Beianu a mai precizat ca, dupa ce la SCUT vor fi montate câteva motoare termice, care vor functiona în cogenerare, ar mai fi o sansa ca pretul energiei termice pentru populatie sa scada.
Când vor fi montate acele motoare – Dumnezeu stie.
Întrebarea legitima în aceasta situiatie este una singura: de ce nu ies giurgiuvenii sa protesteze? Nu cinci mii, nici patru mii, dar macar o mie. Sa iasa si sa îi întrebe pe edilii orasului si judetului, unde sunt locurile de munca? Unde sunt investitorii? Unde sunt toate promisiunile facute de ei în campania electorala? Pentru ca nu oamenii au produs dezindustralizarea, ci politicienii, mana in mana cu administratiile locale.

2 comentarii

  1. pe langa gramatica aia de balta, ce spui tu acolo nu e fals. numai ca pe langa aia care nu au platit un leu de la revolutie mai sunt si prostii care nu au mai platit de 2 ani si totusi nu au caldura :))

  2. cum plm sa iasa ma in strada cind sunt unii care de la revolutie nu a platit nici un leu.cunosc asemenea specimene.daca stai la casa nu platesti,adica nu iei lemne si carbuni frumosule.CORECT cn nu plateste sa nu primeasca agent termic sa se duca unde o vedea cu ochii.la moara la gara unde or vrea
    .

Comentariile sunt inchise