Visul unei nopți… agitate (Revelația împăratului gol)

După ce și-a ostoit cu succes pofta de a retrage acreditări pentru presa neprietenă, personajul principal din fotografia alăturată (trucată, desigur) a intrat într-o pasă onirică: se visează super erou de jocuri video, salvatorul giurgiuvenilor din Gheena penelistă.
Orice vis are un minim suport în realitate, iar dacă ne referim strict la personajul nostru, știm cu toții că relația lui cu liderii liberali nu este una tocmai bună: în campania electorală l-a supărat pe Dan Motreanu, apoi, după ce a ajuns primar, șirul lung de nazuri, de bâlbe și de cereri către liderii partidului, nu s-au regăsit în loialitatea lui pentru același partid. Faptul că lista partidului este mai plină ca ATI-urile cu membri care stau la rând pentru un loc de muncă, listă de care personajul din foto nu ține cont, a urticat conducerea.
Deraierea personajului de pe linia trasată de partid nu va rămâne fără urmări, iar scadența se apropie cu pași repezi…
Timpul rămas pentru eroii de mucava se scurtează și tare ne e teamă că nu peste mult timp, tot mai mulți din cei căzuți acum în transă vor avea revelația împăratului gol.
Iadu Michiduță
N.R. Pentru anchetele interne din instituția vizată: Trucajul în photoshop nu este realizat de un om din interior. E prea bine realizat ca să fie așa cum bănuiți.

Un comentariu

  1. Deci, eu chiar am căutat la AMM , Hainele cele noi ale împăratului,, dar n-o aveau pe stoc.
    Voiam sa i-o trimit.

Comentariile sunt inchise