Lasă-ne cu textele și fă administrație!

De câteva luni, de când a dat-o la pace cu partidul, primarul Anghelescu încearcă să își spele imaginea printr-o campanie electorală începuta prea devreme.
După o tăcere și o inactivitate de trei ani, pe banii contribuabilului giurgiuvean, edilul șef iese din birou, convoacă conferințe de presă, ba mai mult, tipărește chiar o „Agendă” a primarului, un „raport al primarului” pentru perioada 2021 – 2023.
Totul ar fi ok, dar, pe frontispiciul foiței, primarul dă bun de tipar următorului text: „Publicație realizată din resurse proprii ale primarului municipiului, ADRIAN ANGHELESCU”!
Păi, bine măi primare care ești tu primar, care resurse proprii? Salariul, nu? Că doar nu ai făcut credit la bancă, nici nu ai umblat la conturi…
Păi, salariul ăla pe care ți l-ai majorat cu 50%, din care zici că dai și amăraților o parte, nu e din banii giurgiuvenilor? Pe cine păcălești? Pe cine vrei să duci cu… agenda?
„Resursele proprii” din care tipărești rapoartele tale de activitate, nu sunt (și) din banii contribuabililor? Că doar nu ți-ai vândut lucruri din gospodărie ca să faci ziare!
Nu era mai corect să o faci instituțional? Să nu mai tragi jarul pe turta ta și să faci un raport al PRIMARIEI, pentru că și ceilalți colegi din instituție au muncit la realizările cu care te lauzi. Atâtea câte or fi…
Agenda asta seamănă al naibii de mult a cult al personalității, ca și cum Primăria ar fi pe persoană fizică, primită moștenire…
Financiar vorbind, e un fel de suveică: îmi măresc salariul cu 50% (legal, nu zic ba), mă laud că din salariul ăsta ajut niste amărășteni, bașca subvenționez o tipăritură din „resurse proprii”… Dar de fapt toate astea sunt tot din banii giurgiuvenilor. Tare afacerea, deștept consultantul!
E plin orașul de… agende aruncate de poștași și de giurgiuveni!
Așa că lasă-ne cu textele și fă administrație!
Iadu Michiduță