Cosmin Marciu – presedinte interimar al organizatiei municipale PNL nu va face joc de glezne

PNL 1In conferinta de presa organizata de PNL Giurgiu in 15 iulie, Gheorghe Stefan, presedintele organizatiei judetene a facut onorurile de gazda (deh, era in sediul privat al domniei sale) si l-a prezentat pe Cosmin Marciu ca si presedinte interimar al organizatiei municipale – care i-a luat locul demisionarului Nicolae Florian. Cosmin Marciu a fost propus Biroului Politic Municipal si a fost ales cu unanimitate de voturi.
Prima declaratie din aceasta postura a lui Cosmin Marciu a fost (cel mai probabil) sa-l linisteasca pe seful sau de la judet… Cosmin a spus ca nu va face jocuri de culise, evitand elegant sa pronunte expresia “joc de glezne” (Gheorghe Stefan a spus intr-o recenta conferinta de presa ca cine va face joc de glezne, va ramane fara aceste “accesorii” – N.R.) “Voi promova oameni de calitate care sunt giraţi de locuitorii oraşului. Voi coopta tineri, fara sa renunt la seniori – avem nevoie de experienţa lor. Voi fi un preşedinte loial şi corect, nu o să fac jocuri de culise. Voi tine cont si de sfaturile si de indrumarea domnului Nicolae Florian”, a declarat noul lider al organizatiei municipale PNL Giurgiu.

2 comentarii

  1. Foarte corecta declarația.
    (Cu excepția ultimei idei; sper ca a fost doar de conjunctura….)

    1. Domnule Liberal Get Buget – Dl.Liviu Popazu nu mai aveti de mult un cuvant de spus nici in PNL dar nici in Mun.Giurgiu

Comentariile sunt inchise