Primarul din Colibaşi schimbă macazul politic

Pe măsura ce ne apropiem de anul electoral 2024, se intensifică şi transferurile politico-administrative.
Dacă în 2020, trendul era de la PSD către PNL – cu mişcări de şantaj şi promisiuni de fonduri pentru dezvoltarea comunităților locale – anul acesta, pe fondul dezamăgirilor şi nu numai, trendul s-a inversat. Tot mai mulți primari îşi anunță venirea sau revenirea la PSD.
L-am întrebat pe primarul comunei Colibaşi, Constantin Stoica, dacă are de gând să candideze în 2024 de la PSD, iar răspunsul lui nu a fost deloc ambiguu:
“In general, țin cont într-o proporție foarte mare de opiniile cetățenilor din comună, iar în acest moment, majoritatea sunt de părere că PSD-ul este partidul care s-a aplecat mai mult spre problemele lor în domeniul agriculturii, dar şi social. Ei bine, eu țin cont de părerea oamenilor…
Sigur că sunt şi nişte dezamăgiri personale în ce priveşte comunicarea cu conducerea PNL, cu implicarea lor în dezvoltarea comunității, în bunăstarea oamenilor de aici.
Mai mult de atât, am o relație foarte bună cu preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina”.
Intrebat dacă mai ştie şi despre alți primari care fac pasul spre PSD, Constantin Stoica a precizat:
“Am relații foarte bune cu toți primarii din județ. Sigur că ne spunem unii altora ce realizări avem, dar şi ce dezamăgiri… Unii dintre ei şi-au exprimat intenția de a trece la PSD, alții mai aşteaptă. Nu pot să nominalizez, îi las pe ei să spună când cred de cuviință. Cred însă că în 2024 vom asista la transferuri incredibile”.