Ce ne mai spune primarul în conferințele de presă

Unii nu e buni la “artimetică”, “colonelii” e specialişti ai “lupții” antidroage, aceşti (doi) “coloneli” e plătiți din salariile economisite de la cei trei consilieri hâşâiți din rândul Primariei, tinerii “apuc şi aducă” drogangeli în şcoli şi “îi strică” şi p’ăia micii, în sensul că ăia care a terminat liceul şi e dă familii înstărite şi care mai are şi prietene în liceu, le strică şi p-ălea…
La rândul lor, ăia dă la liceu, care are dulciuri la elevii dă gimnaziu, îi strică şi p’ăia, d’aia zic să plătim consilieri, ca să fie bine să nu fie rău.
Deci, dacă io, ca edil şef, mă apropii pă persoană fizică dă personalitatea lu’ Tone, care e ăl mai tare-n antidroage dupe mapamondul pământului, personalitatea lu’ ăsta se transferă şi pă persoana mea şi am pus-o dă câteva procente în plus pă care le păstrez pentru alegeri.
Asta, ce zic eu aici, e doar parte a lupții mele antidrogangeală. Pentru sfaturi şi amănunte în plus, nu mă contactați că nu aveți cum: birou încuiat, comentarii interzise, telefon blocat – vă mai spun eu sau domnii coloneli câte ceva, din când în când…
Vă salută cu aripa stângă înclinată,
Adrian Anghelescu

N.R. Din păcate, acest text nu este o glumă, ci o realitate. La fel de neinteligibilă a fost şi conferința de presă a primarului Anghelescu (12:00 minute – https://www.facebook.com/opentv1/videos/1527115161380398/ ), conferintă din care, cu mari eforturi, se înțelege… nimic.
Iadu Michiduță