Zi specială pentru persoanele vârstnice de la Centrul din Hotarele

Joi, 18.05.2023, Centrul pentru Persoane Vârstnice Hotarele a fost vizitat de 25 de persoane angajate în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prin intermediul Asociației Maria Holtzhauser.
Scopul vizitei a fost înfrumusețarea aspectului exterior al centrului prin plantarea de flori si ingrijirea spațiilor verzi alături de batranii cazați în centru. Toată lumea prezenta a contribuit la igienizarea tuturor spatiilor din centru.Specialistii în arta culinara Chef Nicolae Lica împreuna cu Kadei S. au pregătit un prânz bazat pe retete proprii deosebite, compus din preparate din somon, piureuri de legume, salate, supa și deserturi numeroase.„Acțiunea de astăzi se înscrie în contextul eforturilor pe care personalul centrului Hotarele împreuna cu Asociația Maria Holtzhauser le depun pentru ca bătrânii noștri să se bucure de momente cât mai plăcute”, a declarat Marina Ceadârgeanu – sef centru.
Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu mulțumește persoanelor implicate, pentru aceasta zi specială și pentru bucuria adusă celor 43 de beneficiari.