Ansamblul folcloric „Dunarea” – 40 de ani de la infiintare

Ansamblul folcloric "Dunarea" - 40 de ani de la infiintare
Ansamblul folcloric "Dunarea" - 40 de ani de la infiintare

Vineri, 17 februarie, la ora 17:00, la Cafeneaua Artistilor de la Teatrul „Tudor Vianu”, ansamblul folcloric „Dunarea” se reuneste pentru a sarbatori 40 de ani de la infiintare.
Evenimentul este organizat de domnul Ilie Clement si Fundatia pentru Solidaritate Sociala Nicolae Barbu.
La eveniment participa fostii dansatori si solisti vocali, instrumentisti si doua invitate speciale: Daniela Cernea, solista a ansamblului folcloric „Doina Argesului” si Diana Calinescu, de la ansamblul folcloric „Dorul” – din Pitesti.
„Este un eveniment de suflet, vreau ca oamenii care au dus traditia folclorica a zonei noastre sa simta ca inca mai sunt importanti, ca oamenii nu i-au uitat’ – ne-a declarat Ilie Clement.
„Vor fi inmanate diplome de excelenta si medalii membrilor ansamblului, invitatilor, iar celor dusi dintre noi li se acorda cdiplome post mortem. Este un vis al meu de cativa ani, care, iata, cu ajutorul domnului Nicolae Barbu, a devenit realitate. Este un moment de implinire sufleteasca… O intalnire de aducere aminte cu fostii colegi – cu care ani de-a randulam umplut sali intregi de spectacole si am incantat inimile oamenilor cu frumusetea cantului si dansului popular romanesc. Pentru acest eveniment, ii multumesc inca o data domnului Nicolae Barbu”.

Un comentariu

  1. sooper piesa!!uite-l pe lehel:Dfostul meu prof de coirpetitee:Dbafta va doresc.apropos..lehel-dancefloor and catwalk:))))(by simona)

Comentariile sunt inchise