Campania CJ de implementare a platformei ghişeul.ro – astăzi, comuna Săbăreni

Începând de astăzi, locuitorii comunei giurgiuvene Săbăreni beneficiază de platforma Ghişeul.ro.
Consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu Adrian Chiran a discutat astăzi cu primarul localităţii Săbăreni Iosif Viorel despre modul în care s-a implementat, la nivelul unitătii administrative-teritoriale, a platformei Ghiseul.ro.
Platforma permite utilizatorilor să vizualizeze plata debitelor pe care le are la nivel national, la primăriile înregistrate în sistem, consultarea istoricului tranzacţiilor efectuale prin ghiseul.ro, dar şi obţinerea unei dovezi de plată.Începând din luna martie a acestui an s-a dat startul campaniei de implementare a platformei Ghiseul.ro. De la demararea proiectului şi până în prezent au fost purtate discuţii cu mai multe UAT-uri din judeţul Giurgiu, între care Adunaţii-Copăceni, Cosoba, Joiţa, Mihăileşti, Bolintin Deal, Frăteşti.
Campania va continua în perioada următoare şi în alte localităţi din judeţul Giurgiu.
Prin intermediul platformei se pot plăti impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice.
De asemenea pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public.
Mai multe informaţii pe www.ghiseul.ro