Florian Nicolae apasa acceleratia intalnirilor cu alegatorii

Florian Nicolae apasa acceleratia intalnirilor cu alegatorii
Florian Nicolae apasa acceleratia intalnirilor cu alegatorii

De departe, cel mai prezent candidat pe strazile orasului Giurgiu este Nicolae Florian. Giurgiuveanul a luat la pas toate stradutele din municipiu, insotit permanent de o caravana impresionanta.

Prezent vineri la conferinta de presa a PSD Giurgiu, Florian Nicolae a facut un bilant al primei saptamani de campanie, apreciind ca domnia sa se bucura de sprijinul majoritatii cetatenilor.

„Toti giurgiuvenii cu care am luat contact sunt alaturi de mine si ma sustin in acest demers. oamenii s-au saturat de promisiuni goale de continut si, dupa schimbarea din vara, de la alegerile locale, vor sa mearga in acelasi mod si acum, la Parlamentare. Schimbare pana la capat – acesta este crezul dupa care se ghideaza oamenii, mai ales ca proiectele din programul meu electoral pun in centrul atentiei cetateanul si dezvoltarea economica a municipiului. De altfel, ma ghidez dupa programul de guvernare al USL, care va deveni „o biblie” pe care o deschidem in fata cetatenilor”, a precizat Nicolae Florian.

El a mai spus ca isi bazeaza politica pe proiecte, pe dezvoltarea municipiului, pe crearea locurilor de munca.

„Locuri de munca din inima, nu pe inima, cum au alti candidati scris pe afise”, a precizat candidatul USL, facand referire la o anumita formatiune politica…

2 comentarii

  1. Saracul e demn de toata mila el sigur nu a pus mana pe nici o biblie asa ca daca ii da badalau o carte de benzi desenate el se jura ca e biblie… Floricele lasa promisunile altora incearca sa ti le tii pe ale tale dar cine stie poate te retragi si de data asta cat despre partea ecolomica vb cu angajatii nova force ei ce parere au sigur nu cu ei ai vb si te sustin :)))

  2. apasa acceleratia?sa nu depaseasca viteza legala!dar cea mai tare gogoasa iesita din gura lui floricel”ma ghidez dupa programul usl care va deveni o biblie…”am cazut pe spate,eu fiind ateu.floricele,daca te iei dupa biblia usl,nu o sa ajungi nicaieri,usl se va desfiinta dupa 9 dec. nu fiindca neaparat o doresc dar batalia ptr. ciolan pe timp de criza va duce la asa ceva. eu zic sa o dai pe „manifestul partidului comunist” al lui marx,ca doar esti de la psd,biblia e a liberalilor ca tot nu au nici un dumnezeu de cind il au in frunte pa cacarau din isaccea.

Comentariile sunt inchise