Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie în viata – Angelina Jolie este pe locul zece!

Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie în viata - Angelina Jolie este pe locul zece!
Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie în viata - Angelina Jolie este pe locul zece!

Mai sexy decât Angelina Jolie sau Beyonce este Jennifer Aniston, potrivit publicatiei MeansHealth.com.
Actrita a fost aleasa din 100 de celebritati ca fiind cea mai sexy femeie în viata din toate timpurile, însă Jennifer va detine acest titlul pâna anul viitor.
Care sunt motivele pentru care Aniston a primit acest titlu se întreaba ziariştii de la hollyscoop.com? O fi look-ul pe care îl are de când o interpreta pe Rachel în serialul „Prietenii tai”?
Legat de această desemnare , Jennifer Aniston considera ca Bridgette Bardot sau Gloria Steinem ar fi putut sa primeasca titlu de cea mai frumoasa femeie în viata.
Pe locul doi s-a situat actrita si fostul iepuras Playboy, Raquel Welch, urmata pe pozitia a treia de Marilyn Monroe. Cântareaţa Britney Spears ramâne o vedeta sexy, ocupând pozitia a patra, fiind urmata de Madonna, Ursula Andress, Bettie Page,  Pamela Anderson, regina aerebicului -Jane Fonda si abia pe pozitia a zecea se afla Angelina Jolie.

Un comentariu

  1. 2! How soon do we feogrt how crazy this girl is. Anyone remember her making out with her brother or wearing a vile of Billy Bob’s blood. Jolie freaks me out

Comentariile sunt inchise