Marin Anton nu este lasat sa candideze la presedintia PNL Giurgiu

Adunarea generala extraordinara a liberalilor, care va avea loc sambata, si in care se va alege presedintele organizatiei judetene PNL Giurgiu, va fi una anosta, fara surprize si fara… candidati.

Singurul candidat va fi Vasile Mustatea, care, cu siguranta va intruni sufragiile delegatilor prezenti in sala.

Pana ieri, cu sanse reale de a intra in batalia finala, a fost si deputatul Marin Anton.  Insa, in urma presiunilor de la Centru, acesta a trebuit sa se retraga din lupta si sa-i lase calea libera lui Vasile Mustatea.

Contactat telefonic, deputatul Marin Anton ne-a declarat ca nu va mai candida, dar nici nu va parasi PNL Giurgiu…

„Candidatura mea a fost oprita de la Centru. Nu ma vrea Bucurestiul. Motivele sunt clare: mai am de muncit, gestul meu de a nu candida ar fi spre binele partidului si pentru succesele viitoare cale liberalismului… Nu pot spune ca au fost… presiuni, ci doar… indicatii. Nu voi pleca din PNL, ci voi ramane membru al partidului si membru de drept in Biroul Permanent Judetean”.

Este o hotarare surprinzatoare ca „Centrului”, care nu seamana defel cu spiritul liberalismului, ci aduce mai degraba cu o hotarare ce ne duce cu gandul la vremuri apuse demult, de un grobianism care nu are nimic in comun cu valorile liberale clamate zilnic de mai marii partidului.

Sigur ca Vasile Mustatea va castiga alegerile si la fel de sigur este faptul ca „miscarile” si nemultumirile din PNL nu vor disparea. Am spune ca ele se vor adanci, iar „fratii” pesedisti isi freaca deja mainile a multumire, numarandu-si deja primariile care vor trece (deocamdata cu sufletul) alaturi de ei. Iar europarlamentarele vor fi barometrul deciziilor de acum ale… Centrului dar si ale… periferiei.

Un comentariu

  1. nu ma lasa centru…cind eram la pd nu m-a lasat bleaga,acum sunt la penali si nu ma lasa cacarau…bai si ce de slalomuri am facut,prin cite partide am trecut da’io,soldat disciplinat,nu va zic gradu ca cadeti in kour.respect superiorii si execut ordinu pe unitate.

Comentariile sunt inchise